Picknick accessoires

Picknick accessoires

Er zijn 21 producten

Picknick accessoires

Uw picknick is natuurlijk niet compleet zonder de juiste picknick accessoires. picknickmand.be heeft alles in huis om van uw picknick een geslaagde picknick te maken. Zo hebben we de heerlijkste wijnen voor u geselecteerd die zeer geschikt zijn om mee te picknicken. De wijnen die we hebben uitgezocht hebben precies de juist...

Picknick accessoires

Uw picknick is natuurlijk niet compleet zonder de juiste picknick accessoires. picknickmand.be heeft alles in huis om van uw picknick een geslaagde picknick te maken. Zo hebben we de heerlijkste wijnen voor u geselecteerd die zeer geschikt zijn om mee te picknicken. De wijnen die we hebben uitgezocht hebben precies de juiste smaak om van te genieten in de buitenlucht. 
Veel accessoires zitten al in de ruim uitgeruste picknickmanden en picknicktassen uit ons assortiment. Servies, bestek, glazen en bekers zitten in al onze picknicksets bijvoorbeeld. Sommige sets zijn nog completer met een flessenopener, peper en zoutstel en nog veel meer accessoires. 
Let goed op welke accessoires geleverd worden bij de set van uw keuze, en neem vrijblijvend contact met ons op als u de set wilt aanvullen met andere producten.

Picknickkleed

Een picknick begint natuurlijk met een picknickkleed. Ee aantal van onze complete picknickmanden en picknicktassen zijn uitgerust met een bijpassende picknickdeken. Als u voor een andere mand heeft gekozen, kunt u natuurlijk prima een deken of kleed van thuis meenemen. Het is het handigste als deze lichtgewicht is. U kunt bijvoorbeeld een tafelkleed gebruiken of een speciaal picknickkleed met een beschermende laag zodat deze niet nat wordt, mocht het gras een beetje vochtig zijn.

Picknick wijnen

Een goed glas wijn maakt iedere picknick tot een succes, dat weten wij bij picknickmand.be maar al te goed. We hebben dan ook een uitstekende keuze in wijnen gemaakt waar u uw picknickmand compleet mee kunt maken. 
We hebben keuze voor ieder wat wils, zo hebben we mousserende wijnen in wit en rosé, een droge en een zoete witte wijn, een mooie fruitige rosé en een uitstekende fles rode wijn. 
U kunt uw picknickmand of picknicktas laten vullen met een van deze wijnen naar keuze en met heerlijke delicatessen. En u kunt de wijn natuurlijk ook los bestellen.

Thermosfles

Als u hete dranken zoals koffie of thee warm wilt houden of juist koude dranken koel wilt houden, is een thermosfles onmisbaar. Wij hebben een mooie thermosfles in ons assortiment die ervoor zorgt dat tegen de tijd dat u gaat picknicken, uw dranken nog op temperatuur zijn.

Less
Meer
Showing 1 - 21 of 21 items

Filter by:

Accept

Wij gebruiken cookies!